TAO

Vallei-orgasme, het pad van Taoïstische transformatieseksualiteit

Een paar jaren geleden hoorde ik over het Vallei-orgasme. Na mijn tocht naar binnen, onder andere via het sjamanisme en een tantracursus, had ik niet meteen een oordeel over deze uitdrukking. Dat zou tien jaar geleden wel anders zijn geweest. Maar juist door het zonder oordeel te onderzoeken, heb ik ontdekt hoeveel rijker ik ben geworden aan vreugdevolle momenten. Aan oude kennis. Aan het beleven van magie. Vallei-orgasme is dan ook niet wat je misschien op het eerste moment denkt.

Zachte vrouwelijke kracht
Afgelopen jaar heb ik de technieken van het Vallei-orgasme geleerd via Reinoud Eleveld, taoïstisch trainer. Voor mij was het een pad om mijn vrouw-zijn te onderzoeken. Als vrouw met toch wel een hoge mannelijke energie wilde ik zachter worden. Veel meer mijn vrouwelijkheid uitstralen. En me ook kwetsbaar kunnen laten zien. Mezelf mogen voelen. Want ik mocht mezelf lange tijd niet voelen. Wat als ik het ook nog fijn vond? Een oud patroon dat me vaak beperkte. Nu ben ik blij daarvan los gekomen te zijn. Het is heerlijk om jezelf te kunnen en mogen beminnen.

Transformatieseksualiteit
Vallei-orgasme is voor mij een krachtige, kwetsbare en zachte wijze om jezelf te helen. Vallei-orgasme is een belangrijk onderdeel van het Taoïstisch pad van transformatieseksualiteit. Het gaat niet zozeer over seks als wel over de seksuele energie.  Goed getransformeerde seksuele energie is helende en vitale levens energie. Met deze energie zijn wij als mens in staat om een eigen medicijn te produceren. Dat kunnen we inzetten om ons immuunsysteem gezond te houden en daarmee gezond te blijven tot hoge leeftijd (100 jaar). Daarnaast krijg je met het trainen van deze cursus veel betere seks met andere, diepere orgasmes. Je zou kunnen zeggen: de bijwerking is goede seks.                                 

I-kracht                                                                                                          

Dit werkt met I-kracht. Door op een zachte en toch krachtige wijze naar binnen te bewegen, ontdek je een innerlijk landschap. Verrassend en magisch, een geheel nieuwe wijze van kijken naar leven en betekenis geven aan seksualiteit.

Online cursus met offline begeleiding
Om dit te leren, ondersteun ik je bij de cursus die je zelf online koopt.  Je doet een groot deel van de cursus dus geheel op jezelf. In een voor jou veilige ruimte, waar je niet gestoord kunt worden. Je wordt begeleid met audio bestanden die je op je telefoon kunt downloaden. In acht lessen is heel veel te voelen en te ervaren. Het brengt je veel energie en heling in je lijf. Je leert jezelf beter kennen op een dieper niveau. En hoe langer je ermee bezig bent, hoe wijzer je wordt.

Kleine wonderen
De ervaringen van vrouwen zijn zeer verschillend. De ene voelt al na enkele keren meer energie. De ander heeft een homeopathische ervaring waarbij eerst de energie juist afneemt. Er zal altijd weerstand ontstaan. Dat maakt de cursus authentiek. Bij het vol houden van de cursus kunnen er kleine wonderen gebeuren. Persoonlijke begeleiding of in een groepje vrouwen kan je helpen over die weerstand heen te komen en nog meer uit de cursus te halen. Ik help je daar graag bij.

Bekkenbodem als solide basis
Een fijne bijkomstigheid van deze cursus, is dat je bekkenbodem verandert in een solide stevige basis. Met heel subtiele oefeningen verbeter je je basis. Dit werkt geheel anders dan incontinentie therapie van een fysiotherapeut. De oefeningen zijn zachter en verfijnder en werken op een andere wijze. Heel gemakkelijk om vol te houden waardoor het krachtig werkt.

Wil je meer weten of wil je je laten coachen bij de cursus, neem dan contact met me op.